Anti-fascistisch vakblad Alert! - 1997-2013

Website Alert!: www.alertmagazine.nl
Op www.alertmagazine.nl tref je artikelen aan van eind 2010 tot 2017. Op deze site van begin 1997 tot en met begin 2013.
 Edities op deze site...

Populaire posts:
De PVV brak al zestig beloften
Sinds het aantreden van het kabinet-Rutte in 2010 heeft de PVV al diverse beloften uit haar verkiezingsprogramma gebroken, zo blijkt uit onderzoek van het Wetenschappelijk Bureau van de SP. Het blijkt dat de PVV bij stemmingen in de Tweede Kamer vaak het eigen verkiezingsprogramma negeert, zelfs als zij daar op grond van het gedoogakkoord niet toe verplicht is.
 Meer...

Wat is de valse schijn van de PVV?
 Meer...

Brochure 'Black Metal, Heidendom & Nazisme'
De fullcolour brochure 'Black Metal, Heidendom & Nazisme' (2014) is een bundeling van bijgewerkte artikelen die eerder in Alert! zijn verschenen. Artikelen die hebben geleid tot annulering van concerten. Zij hebben tevens de druk opgevoerd op autoriteiten om actie te ondernemen tegen het verspreiden van neonazistische propaganda en inzicht gegeven in de bruine krochten van een muziekgenre.
  Download de brochure in pdf-formaat

Brochure 'Symboliek in extreemrechtse jongerensubculturen'
In fullcolour laten Alert! en Kafka zien wat voor symboliek er in en op kleding door extreemrechtse jongeren in Nederland gebruikt wordt. Door middel van welke woorden en getallencombinaties comuniceren deze jongeren naar de buitenwereld en elkaar dat zij er racistische denkbeelden op na houden? Ook achtergrond als de geschiedenis van skinheads in Nederland, de opkomst van gabbers en nog veel meer. Een must voor iedereen die professioneel of vrijwillig bezig is met deze jongeren.
  Download de brochure in pdf-formaat

De reactionaire familieopstellingen van Bert Hellinger
Wereldwijd wordt de new age markt tegenwoordig overspoeld door de familieopstellingen van psycho-therapeut Bert Hellinger. Ook in vrijwel elke uitgave van de Nederlandse esoterische pers staan advertenties en lovende artikelen. Het zou een psycho-therapeutische revolutie zijn. Deze benadering is eenzijdig omdat Hellinger in Duitsland in opspraak is vanwege zijn reactionaire en ronduit gevaarlijke denkbeelden. Daarvan weet men hier nog te weinig. Reden om Hellingers familieopstellingen en achtergronden eens kritisch te bekijken.
 Meer...

Bert Hellinger's controversial therapy
Bert Hellinger's so-called systemic constellations, which he commends as a therapy for problems within families and organizations, are now being offered in more than 25 countries all over the world. They are especially popular within esoteric and new age circles. Since a couple of years, Hellinger's own reactionary ideas have been under severe attack in his native country Germany, whereas hardly any criticism exists in other countries. This critical article on Hellinger offers a brief review of his mode of therapy as well as a survey of critical reactions to his therapeutic methods.
 Meer...

Grijze Wolven zijn ook actief in Vlaamse partijen
 Meer...

2-2013
  kaft  
1-2013
  kaft  
4-2012
  kaft  
3-2012
  kaft  
2-2012
  kaft  
1-2012
  kaft  
4-2011
  kaft  
3-2011
  kaft  
2-2011
  kaft  
1-2011
  kaft