logo

Horoscoop windings Vissen De leiding van je school heeft een verbod op het dragen van Lonsdale kleding ingesteld. Omdat je van je schaarse kledinggeld net een winterjas van dit merk hebt gekocht vraag je je ouders om meer geld voor een nieuwe jas. Zij geloven het verhaal niet maar denken dat dit je nieuwste methode is rijker te worden. Omdat je in je oude jas écht niet meer gezien kan worden meld je je voor de hele winter ziek en blijf je dit jaar zitten.

windings Ram Omdat je er schoon genoeg van hebt nog naar school te gaan, besteed je al je tijd die je daar verdoet aan het overtuigen van leraren een Lonsdale verbod in te stellen. Wanneer dit eindelijk is gelukt hul je jezelf volledig in kleding van dit merk. Waarschuwingen van de schoolleiding sla je in de wind. Het lukt, je wordt een maand geschorst.

windings Stier Je bent hoofdredacteur van de schoolkrant. In het winternummer hield je een interview met de Kerstman. Hij hield niet op met het maken van grappen over Pim Fortuyn. Omdat je niet van censuur houdt heb je al deze grappen gepubliceerd. Hierdoor raakte een groot tijdschrift in je geïnteresseerd. Een baan als journalist ligt in het verschiet.

windings Tweelingen Op de lagere school werd je altijd gepest. Om dit in de brugklas te voorkomen heb je besloten jezelf een stoer imago aan te meten. Je wordt gabber. Omdat je niet genoeg geld had om de juiste outfit te kopen heb je geen aansluiting bij andere gabbers op school gevonden. Tot overmaat van ramp moet je van je vader deze winter je haar laten groeien. Hij is bang dat je verkouden raakt. Gelukkig vinden je huidige klasgenoten het niet belangrijk hoe je er uit ziet, je word niet meer gepest.

windings Kreeft Omdat je antifascist bent, en het niet kan verdragen dat je rechtse mede scholieren het dragen van een bepaald populair kledingmerk claimen, draag je uit protest alleen nog maar kleding van dit merk. Op zaterdag avond word je aangezien voor racist. Je krijgt ruzie en beland uiteindelijk in een politiecel.

windings Leeuw Tijdens een wandelingetje over het schoolplein valt je ineens iets op. Die vervelende gozer waar je altijd ruzie mee hebt, is stiekem toch wel leuk. Hij blijkt er hetzelfde over te denken en jullie zoenen totdat het hele schoolplein het niet meer aan kan zien. Je bent in de zevende hemel. Een paar weken later spreek je af om verder te seksen op zijn kamer. Als je daar binnen stapt schrik je je rot…er hangt een poster van Hitler aan de muur! Wat een freak! Je besluit de rest van je leven in het klooster te slijten.

windings Maagd Door oplopende spanningen tussen verschillende groepen op school stelt de schoolleiding een bepaald kledingverbod in. Zij sturen alle ouders hierover een brief. Blijkbaar heeft je moeder, die normaal gesproken geen interesse in je heeft, naar aanleiding van deze brief in je kledingkast gekeken. Je vindt hier alleen nog maar ondergoed en sokken.

windings Weegschaal Je surft regelmatig op extreemrechtse websites. Op één van deze webstekken heb je je laten ophitsen alleen nog maar Nederlands te spreken. Je stopt met het bezoeken van de lessen Engels, Spaans, Frans en Duits. T-shirt is voortaan T-hemd en een DJ is een platenruiter. Omdat je deze zomer wel naar de camping (excuses; kampeerplaats) in Frankrijk wilt, en je de naam van je favoriete band niet meer uit mag spreken besluit je je principe aan de wilgen te hangen. Je hebt aan den lijve ondervonden dat extreemrechtse ideeën onuitvoerbaar en dom zijn.

windings Schorpioen Omdat je eigenlijk wilt dat iedereen aardig en lief tegen elkaar doet organiseer je een schoolfeest in de gymzaal. Uiteraard klitten dezelfde bekende rivaliserende groepjes weer bij elkaar. Om 24.00 uur doe je het licht uit en vult de gymzaal zich met schuim. De muziek gaat harder. Niemand kan elkaar meer zien of horen. Iedereen is gelijk. Helaas kom je er na afloop achter dat je in de aangename chaos met je broertje hebt staan zoenen.

windings Boogschutter Net wanneer je op 'save' wilt klikken springt de poes op je toetsenbord, alles is weg. Nu kun je je huiswerk niet inleveren. Maar aangezien vorige week de hond op je huiswerk heeft gepoept en die week daarvoor je schooltas het doelwit was van een terroristische aanslag, durf je de waarheid niet te vertellen. Het komt allemaal erg als een smoes over. Je stopt met school en maakt een afspraak bij de plaatselijke dagopvang voor psychiatrische patiënten.

windings Steenbok Je bent de meest intelligente leerling van de school. Omdat je discussies met leerkrachten altijd wint word je van school gestuurd. Omdat de directeur er voor heeft gezorgd dat je naam bij alle scholen in de omgeving op een zwarte lijst is beland kan je nergens terecht. Je ouders krijgen een boete van de leerplichtambtenaar omdat hun kind niet aan de leerplicht voldoet.

windings Waterman Je bent zo stom geweest om met de Nederlandse Volks-Unie te gaan demonstreren tegen pedofielen en nu staat je foto overal op Internet terwijl je tussen die mallotige figuren van de NVU loopt. In de buurt waar je woont denken ze nu allemaal dat je iets met pedofielen te maken hebt, wat je leven er niet makkelijker op maakt. Je besluit tenminste tot je 25 bent binnen te blijven.

pijl